Nieuwe oordelen gepubliceerd

2022-071
De arts zocht, nadat de consulent de diagnose in twijfel trok, opnieuw contact met de behandelend neuroloog van de patiënte en raadpleegde daarnaast ook een onafhankelijk neuroloog. Beiden waren van mening dat de diagnose vasculair Parkinsonisme juist was gesteld bij de patiënte.

2022-072
Bij patiënt werd drie jaar voor het overlijden een hersentumor vastgesteld, waarbij genezing niet meer mogelijk was.

2022-073
Door het toedienen van medicatie in verband met de pijn, verkeerde patiënte ten tijde van de uitvoering in een mogelijk reversibele toestand van verlaagd bewustzijn.

2022-074
Ten gevolge van de Lewy Body Dementie voelde patiënt zich niet op zijn gemak bij vreemden en had hij moeite om met een onbekend persoon te praten. In tegenstelling tot het gesprek met de eerste consulent was de arts ter geruststelling aanwezig bij het gesprek met de tweede consulent.