Toetsingscommissies zoeken nieuwe leden (gesloten)

Het gaat om één arts-lid, twee ethici en één voorzitter/jurist.

Aan iedere commissievergadering nemen een jurist, arts en ethicus deel. De jurist is tevens de voorzitter. Het lidmaatschap van een RTE is een nevenfunctie die u kunt invullen naast uw reguliere bezigheden.

Vacature arts-lid

Bent u arts, en heeft u interesse in de functie van arts-lid? Dan verwijzen wij u voor meer informatie graag naar de website waar de vacature arts-lid staat gepubliceerd. U kunt reageren tot en met 1 december 2018.

Vacatures ethici

Bent u ethicus of deskundig op het gebied van ethische- of zingevingvraagstukken en heeft u interesse in de functie ethicus? Dan verwijzen wij u voor meer informatie graag naar de website waar de vacatures voor ethici staan gepubliceerd. U kunt reageren tot en met 1 december 2018.

Vacature voorzitter/jurist

Bent u een ervaren jurist met een (recente) langjarige werkervaring in de juridische praktijk en heeft u intersse in de functie van voorzitter? Dan verwijzen wij u voor meer informatie graag naar de website waar de vacature voor voorzitter/jurist staat gepubliceerd. U kunt reageren tot en met 1 december 2018.