Nieuw (post)adres

Wij verhuizen per 1 maart aanstaande vanuit onze locaties in Arnhem en Den Haag naar Utrecht. Met ingang van heden verzoeken wij ons nieuwe postadres te gebruiken.

Verhuisbericht

Verzending van ontvangstbevestigingen en oordelen

Wij streven ernaar het proces van de afhandeling van meldingen en verzending van de oordelen in de periode van de verhuizing zo goed als normaal te laten verlopen. Toch kan het zo zijn dat u door de verhuizing en de Corona-maatregelen een oordeel wat later ontvangt dan u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Daarbij blijft in verband met de maatregelen tegen het coronavirus de bezetting van de RTE op kantoor voorlopig beperkt. Het is om die reden nog steeds niet haalbaar om GGD’s en artsen ontvangstbevestigingen te sturen. Wij proberen u hierover zoveel mogelijk per mail en via deze website te informeren.