Vacature Algemeen Secretaris

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste algemeen secretaris voor 32-36 uur per week. De (voorlopige) standplaats is Den Haag.

Doel van de functie

De algemeen secretaris adviseert en ondersteunt de coördinerend voorzitter (CV) van de RTE en het voorzittersoverleg bij het uitvoeren van hun taken en verantwoordelijkheden op het gebied van toetsing. Daartoe behoort ook specifiek het bevorderen van eenheid in toetsing van de onafhankelijke commissies, het ontwerpen van toetsingsbeleid, het (coördineren en bevorderen van het) uniformeren van procedures en werkwijzen van de (secretariaten van de) toetsingscommissies.

Daarnaast adviseert en ondersteunt de algemeen secretaris de coördinerend voorzitter op regio overstijgende vraagstukken en andere – vaak politiek/maatschappelijk zeer gevoelige – zaken. De algemeen secretaris verzorgt samen met de coördinerend voorzitter de voorlichting aan de relevante bestuurlijke omgeving.

Lees de volledige vacaturetekst voor meer informatie